Qui som?

Edumèdia és un grup de l’ICE de la UAB que centra la seva activitat en el camp de l’Educació en Comunicació.

Treballa des del 2007 en la creació de projectes i iniciatives per a impulsar l’Educació en Comunicació, especialment en les etapes educatives d’Infantil i Primària, sense oblidar d’altres nivells educatius i tenim com a punt de partida l’organització d’activitats adreçades a la formació permanent del professorat.

Volem ser un referent en la defensa dels drets dels nens i nenes usuaris dels mitjans de comunicació i de la necessitat que les escoles es facin responsables de l’ensenyament de criteris i de la consciència objectivament ideològica que en el futur serà necessària per a entendre el món.

Pretenem donar difusió i un espai de comunicació a totes les experiències de treball en el desenvolupament de la COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA, COMUNICATIVA I AUDIOVISUAL que sabem es produeixen cada vegada més a les escoles. Penjarem les activitats educatives referides a aquesta competència.

Edumèdia està en xarxa amb altres grups que d’interessos paral•lels, com AulaMèdia, Cinescola, Didacticolite, i Think1. Edumèdia està inscrit com a grup de treball en el marc del l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Els comentaris estan tancats.